FjernSupport

Vi benytter os af TeamViewer som fjernsupport. Start programmet fra øverste højre hjørne på hjemmesiden hvor du finder redningskransen.

DriftStatus

Veeam Cluster

Hosting Cluster

Office 365

Windows Azure

Information

Nedenstående er en række information som kan være nyttige for os, når vi hjælper dig.

IP:
OS:


Partnere

Vores samarbejdspartnere gør det muligt, at være total leverandør
PartnerMS

Microsoft Corporation er et af verdens største it-firmaer med base i Redmond ved Seattle i delstaten Washington i det nordvestlige USA.
De har været repræsenteret i Norden siden 1985 da datterselskabet Kista blev oprettet i Stockholm.
I 1991 blev det danske datterselskab Microsoft Danmark med hovedkontor i Hellerup oprettet. Desuden har selskabet en udviklingsafdeling i Vedbæk nord for København.
Microsoft blev grundlagt af Bill Gates og Paul Allen i 1975

Microsofts mission er at gøre mennesker og virksomheder verden over i stand til at udnytte deres fulde potentiale.

PartnerVeeam

Veeam® giver always-on Forretning, ved at tilbyde løsninger, der giver tilgængelighed for Moderne Data Center, som giver restitutionstid og punkt mål af 15 minutter for alle programmer og data. Veeam anerkender de udfordringer der kan være i at holde en forretning op at køre på alle tidspunkter og hjælper dem med løsninger, der giver høj hastighed nyttiggørelse, undgår datatab, verificeret beskyttelse og komplet synlighed.
Virksomheden blev grundlagt i 2006 af holdet tidligere bag Aelita software, kendt for sine Windows Server management løsninger. Veeam har været overskudsgivende siden 2009. Veeam har i øjeblikket 25.000 ProPartners, 1.500 medarbejdere og mere end 111.500 kunder verden over. Veeam globale hovedkvarter ligger i Baar, Schweiz, og selskabet har kontorer i hele verden.

PartnerDustin1

Dustin er en af Nordens førende forhandler af it og hjemmeelektronik. De tilbyder omkring 200.000 produkter med tilhørende tjenester.
Dustin har en af markedets bredeste sortiment, der konstant udvides. Alt sammen for at give dig, som kunde, et endnu bedre udvalg. Hurtigere, smartere og til en bedre pris.
Virksomheden startede i 1984 i en garage i Sverige. I dag er de totalleverandør af it-produkter og løsninger med ca. 900 ansatte i Danmark, Sverige og Norge.
Dustin har eksperterne, der hjælper dig med at finde det rette løsning ud fra dine specifikke behov, uanset om det handler om hardware, software, licenser eller totale it-løsninger.

PartnerEnviDan1

EnviDan er et rådgivende ingeniørfirma, som blev startet i 1995 at tre pionerer inden for spildevandsbranchen. De har 170 medarbejdere i Danmark, fordelt på 4 danske kontorer, samt kontorer i Sverige og Malaysia.
I dag er Envidan en moderne miljøvirksomhed, som tilbyder professionelle løsninger inden for vand, spildevand og biogas. Deres styrke ligger i deres holistiske tilgang til opgaveløsningen.
De er eksperter inden for avanceret spildevands- og vandbehandling, klimatilpasning, afløbsteknik, energioptimering og biogas.
Endvidere byder de indenfor på EnviDans velkendte portal, med en bred og nyskabende palette af softwareløsninger, som letter hverdagen hos mange af de danske kommuner og forsyningsselskaber.

PartnerIBM

IBM har indgået en historisk alliance med Lenovo. Den nye alliance giver IBM mulighed for fortsat at levere totalløsninger til deres kunder. Fremover er Lenovo deres foretrukne leverandør af pc’er, og IBM vil fortsat levere finansierings- og vedligeholdelsesservice til pc-løsningerne.
Lenovo Group Limited er en kinesisk baseret multinational elektronikvirksomhed, der har operationelt hovedsæde i Morrisville, North Carolina, men er registeret i Hong Kong, hvor virksomheden tillige er børsnoteret.
Virksomheden er særlig kendt for deres ThinkPad-serie af bærbare computere, som de overtog fra IBM ved købet af “IBM PC Company Division” i 2005 for ca. 1.75 milliard USD
International Business Machines Corporation (IBM) er en multinational teknologi- og konsulentvirksomhed, der leverer IT-serviceydelser og sælger hardware- og softwareprodukter, der hovedsageligt er udviklet i IBM’s forsknings- og udviklingslaboratorier. IBM’s kunder spænder lige fra store selskaber til mindre og mellemstore virksomheder samt organisationer i både den offentlige og den private sektor.

PartnerSymantec1

Symantec blev grundlagt i 1982 af visionære IT-udviklere.Det er i den ånd, at Symantec siden har udviklet sig i takt med ændringer i teknologierne. Deres fokus er at tilbyde løsninger inden for sikkerhed, storage og systemadministration for at hjælpe virksomheder og forbrugere med at sikre og administrere deres data.

PartnerGC1

Firmaet blev grundlagt i 1998 som følge af Zone Systems blev opdelt i to virksomheder. Et firma, Zone systems A/S, skulle fokusere på hardware-produkter til broadcast- og telekomindustrien. Det andet, GlobalConnect A/S, skulle fokusere på fiberoptiske netværk og services til telekommunikation.
99% af befolkningen ville blive forbavset over at høre, at det største dansejede telefonselskab er GlobalConnect. De har jo aldrig set eller hørt navnet, mens de udmærket kender to-tre andre firmaer, der kappes om at kapre kunder. Forklaringen er enkel. GlobalConnect er først og fremmest grosist og overlader detailmarkedets millioner af telefonabonnenter til sine store kunder.

PartnerTDC

TDC er Danmarks førende leverandør af kommunikationsløsninger og betalings-TV og besidder en markedsleder position indenfor alle segmenter i hjemmemarkedet. I alle andre nordiske lande, er TDC førsteudfordreren på erhvervsmarkedet.
TDC har rødder helt tilbage til 1879. I dag er de danmarks største teleselskab med 8,9 millioner kundeforhold. Hovedkvarteret er beliggende på Teglholmsgade i Københavns sydhavn. Selvom det primære forretningsfokus er på det danske hjemmemarked, er TDC også repræsenteret som markedsudfordrer i Norge, Sverige og Findland ved forretningsenheden TDC Nordic.

Partner3

3 tager sin begyndelse i starten af 00’erne, hvor den Hong Kong-baserede erhvervsgigant Hutchison Whampoa Limited allierede sig med det svenske investeringsselskab Investor AB i jagten på en 3G-licens i Danmark, Sverige og Norge. Sammen fik de den danske 3G-licens i hus d. 20. september 2001.
Oktober 2003 gik 3 i luften i Danmark og kunne som den første teleoperatør tilbyde danskerne 3G-telefoni. Udviklingen er fortsat, og september 2012 kunne 3 præsentere 4G/LTE for sine kunder.
3 har hovedkontor i Scandiagade i København og beskæftiger omkring 700 medarbejdere.