FjernSupport

Vi benytter os af TeamViewer som fjernsupport. Start programmet fra øverste højre hjørne på hjemmesiden hvor du finder redningskransen.

DriftStatus

Veeam Cluster

Hosting Cluster

Office 365

Windows Azure

Information

Nedenstående er en række information som kan være nyttige for os, når vi hjælper dig.

IP:
OS:


Referencer

Nedenstående er et udpluk af vores kunder. Læs lidt om hvem vores kunder er, og er du interesseret i at høre lidt om hvad vi har lavet for dem. Er du velkommen til at kontakte os.
R-Lintex
LINTEX NORDIC GROUP A/S

Lintex blev grundlagt i Sverige i 1983 af Carl Af Ekenstam. Virksomheden er nu i samarbejde med førende arkitekter og indretningsarkitekter en af de største aktører på det nordiske marked for visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder.

Lintex har mere end 100 ansatte og råder over sin egen salgsorganisation i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Storbritannien. Brandet er repræsenteret på alle de store europæiske markeder. Lintex har et 200 m2 stort showroom i Stockholm Design District og derudover udstillingslokaler i København, Oslo og Helsinki.

R-AVJeppesen
A.V. JEPPESEN A/S

A.V. Jeppesen blev grundlagt i 1934 af tømrermester A.V. Jeppesen.
A. V. Jeppesen er fremtidens professionelle samarbejdspartner inden for TØMRER- OG SNEDKERARBEJDE. På deres moderne værksted i Middelfart producerer de desuden et stort kvalitets sortiment af palævinduer samt koblede vinduer og døre. Deres afdeling for glasmontage klarer hurtigt alle opgaver i forbindelse med termoruder.
Kvalitet igennem mere end 75 år

R-HeatCom
HeatCom A/S

Heatcom Corporation AS er en dansk virksomhed med mange års erfaring i at designe, producere og markedsføre, elektrisk gulvvarme, termostater og frostsikringsprodukter.

De udvikler og markedsføre produkter, der skaber en god komfort og hyggelig atmosfære overalt i hjemmet.
Heatcom Corporation AS sælger deres produkter worldwide – man finder dem oftest i Byggemarkeder, Fliseforretninger, hos Gulvspecialister, El-grossister og VVS-grossister.
Herudover leverer de gulvvarmeprodukter som private brands til ledende distributører i en række lande.

R-FKSSlamson
FKSSlamson A/S

FKSSlamson A/S er en fusion af FKS A/S og Slamson Aps. Virksomheden har hovedkontor i nybygget domicil i Odense – med afdelinger ved København, Skive, Randers og Nørre Åby. Fra disse afdelinger servicere de kunder i hele landet.

Firmaet er grundlagt i 1954 og har lige siden været kendt for at være på forkant af den teknologiske udvikling omkring vedligeholdelse af kloaksystemer. På den måde har de sikret deres kunder adgang til de løsninger, der giver de bedste resultater – i kloaksystemerne under vejen og på bundlinjen.
FKSSlamson er i 2012 blevet ISO 14001:2004 certificeret.

r_sonnimax
Sonnimax A/S

Sonnimax har et stort og alsidigt produktprogram inden for overfladebehandling. Vi varetager alle typer opgaver inden for levering og servicering af udstyr til sandblæsning, slyngrensning, metallisering og vibrationsafgratning.

Sonnimax en troværdig og seriøs samarbejdspartner.

r_skako
Skako Concrete A/S

Through the integration of SKAKO A/S (Denmark) and COUVROT S.A. (France) into SKAKO CONCRETE, SKAKO Industries (now SKAKO A/S) has created one of the strongest players in the concrete sector. A true market leader. As a customer of the new SKAKO CONCRETE you will experience a range of benefits

r_mras
Mogens Rasmussen A/S

Mogens Rasmussen, Middelfart A/S (MRAS) tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for akustikløsninger, facadeløsninger og solafskærmning. Virksomheden er leverandør til den del af byggevaremarkedet, der lægger vægt på høj teknisk kvalitet og et moderne, funktionelt design – og er i processen fra ide til realitet behjælpelig med professionel teknisk vejledning og rådgivning. Som agent for HunterDouglas Architectural Products, Armstrong Building Products, Pinta Acoustic, Itaab, CE Produkter og Rodeca forhandler MRAS Europas største sortiment af akustiske metallofter, facadebeklædning og solafskærmning.

r_nissengroup
Nissen Group ApS

Nissen Group blev etableret 1. januar 1995. De første leveår indrettede virksomheden butikker og messestande både nationalt og internationalt. I dag er Nissen Groups hovedområde rådgivning inden for byggeri, projektsalg, projektering, opførelse af udlejningsboliger, andelsboliger, ejerboliger og erhvervsbyggeri. Datterselskabet Nissen Bolig administrerer en lang række lejeboliger opført af Nissen Group.

r_himmerlandskloakservice
Himmerlands Kloakservice

Himmerlands Kloakservice tilbyder TV-inspektion, Kloakrensning, Slamsugning m.m.

Vi er beliggende i Himmerland nær Nørager, Støvring og Aalestrup
Som husejer er det dit ansvar alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt. TV-inspektion er en almindelig måde at kontrollere kloakkens tilstand på, hvis du er i tvivl.

Er det nødvendigt at udføre boringer, har vi også udstyret og erfaringen til at klare dette.

r_tacos
Tacos Fredericia

TACOS er dit nye spisested i Fredericia. Vi tilbyder lækker, frisk mexicansk mad – lavet fra bunden. Du kan spise her, eller tage det med dig hjem.

r_lenoir
Le Noir ApS

Le Noir er en fashionbutik der ligger i hjertet af Fredericia, som er en by med dejlige omgivelser af vand og voldanlæg.

Le Noir forhandler mærker som bl.a. Pieszak, Bruuns Bazzar, Karen by Simonsen, BZR,Coster Copenhagen, Samsøe&Samsøe, Gestuz, Summum, Minus, Depeche, Fonnesberg, Shoe-biz, Penelope.

r_vlks
Vestlollands Kloakservice

Vestlollands Kloakservice kører på hele Lolland-Falster og Sydsjælland – til såvel erhvervskunder og private husstande som landbrug og kommuner.

Vi leverer god service døgnet rundt – og klarer alt fra husstandes små afløb til de store kommunale kloakledninger.

r_loestergaard
L. Østergaards Maskinfabrik A/S

Udfører alle opgaver inden for svejsning, flammeskæring, plasmaskæring, vandskæring, plade-/keglevalsning, savne/klippe og kantbukning, samt CNC dreje/fræsning. Desuden tegner/konstruerer vi i inventar og kan de flest tegningsfiler.

r_henterprise
Hjort Enterprise ApS

Jens P. Christensen har siden 1994 deltaget i større projekter for nedenstående, inden for raffinaderianlæg og offshore vind:

Shell, Dong, E-ON, EnBW

Siden 2000 undervist for Dansk Byggeri i arbejdsmiljø- og sikkerhedskoordinator kursus.

R-Tandfeerne
Tandfeerne

Tandfeerne kan tilbyde alle former for tandbehandling – altid efter de nyeste principper, med det fælles mål at give dig et sundt og smukt tandsæt, der fungerer.

De arbejder på et højt fagligt niveau, og deres klinik er kvalitetssikret efter ISO 9001-standard.

R-ISS
ISS A/S

ISS Kloak- og Industriservice A/S leverer kloakservice af høj kvalitet til faste lave priser. De tilbyder landsdækkende kloakservice til private og erhverv.

De udfører alt inden for: kloakrens , tømning af samletanke, spuling af dræn og ledninger, TV-inspektion, autoriseret kloakmester arbejde
ISS kloakservice udfører kloakarbejde høj kvalitet til lave priser. De betjener hvert år mere end 14.000 kunder og har hver eneste dag mere end 100 slamsugere på vejene. De er derfor altid tæt på deres kunder, og kan ofte være fremme inden for få timer. ISS kloakservice er branchens største virksomhed og vi står klar til at betjene vores kunder døgnet rundt.

R-VejenForsyning
Vejen Forsyning A/S

Vejen Forsyning driver det offentlige kloaknet, der findes i kommunens byer og større bymæssige bebyggelser, samt i alt 16 renseanlæg, der renser spildevandet fra kloaknettet, inden vandet ledes til recipienten. De største renseanlæg findes i Vejen, Rødding, Brørup og Holsted. Der er i dag ca. 11.700 brugere af spildevandsforsyningen.

r_assensforsyning
Assens Service A/S

Assens Forsyning A/S er en virksomhed, der professionelt og kompetent varetager opgaverne på vand-, spildevand- og affaldsområdet.
De arbejder på at skabe fremtidens løsninger på forsyningsområdet, og derfor tror de på tæt dialog og samarbejde med vores kunder.

Benno Gosvig Entreprenør- Maskinstation

Klare alt vedrørende udstykning og byggemodning.
Har det nødvendige udstyr, og uddannet personale til de forskellige opgaver med lang erfaring samt autoriseret kloakmester.
De renoverer kloaker og trænrør,såsom spuling og videokontrol.
Udfører gerne vej og anlægsopgave fliser, fortov, asfaltering på veje og vendepladser mm.

r_vangsoe
Bent Vangsøe Natursten A/S

Bent Vangsøe Natursten bygger på et solidt fundament af erfarne fagfolk med et stort kendskab til natursten og deres muligheder. De stiller gerne deres ekspertise til rådighed og giver grundig rådgivning i forbindelse med enhver opgave. I kraft af deres lagre på Fyn og Sjælland kan de tilbyde hurtig service og kort transporttid.

r_briansrenovation
Brians Renovation

Deres alsidige vognpark og ligeledes medarbejdere gør at de kan klare stort set alle opgaver inden for renovation, containere, slamsugning, gummiged med videre, så de kan være behjælpelige med de fleste opgaver.

Energi Viborg Spildevand A/S

Energi Viborgs datterselskab, Energi Viborg Vand A/S, varetager spildevandsforsyningen i Viborg Kommune. Udover opgaven med afledning og rensning af spildevand sørger selskabet for tømning af ca. 6.000 septiktanke på ejendomme, der ikke er tilsluttet kloaknettet.

Det samlede produktionsapparat består af ca. 1900 kilometer forsyningsledninger, 240 pumpestationer, 230 åbne bassiner og 22 renseanlæg.

r_ffv
FFV Energi & Miljø A/S

FFV Energi og Miljø A/S søger konstant at udvikle sig branchemæssigt, teknologisk og lokalt for at sikre optimal forsyningssikkerhed. Det er deres konstante mål hele tiden at arbejde med ressourceoptimering og tænke grønt i forhold til klima og det lokale samfund. De stræber ligeledes efter, at deres vision, mission og værdier er synlige og en del af vores hverdag.

r_halsnaes
Halsnæs Kommunale Forsyning A/S

Halsnæs Spildevand A/S er en miljøvirksomhed, hvis primære mål er at bortlede spildevand for at undgå smitsomme sygdomme samt transportere og rense spildevandet til mindst mulig gene for miljøet.
Der bortledes spildevand fra omkring 31.000 borgere plus sommerhuse svarende til ca. 13.000 tilslutninger. Ca. 80 % af spildevandet kommer fra husholdningerne og ca. 20 % fra erhvervslivet.
I en del af kommunen leder forsyningen også regnvandet fra tage, terrasser og veje til bassiner, vandløb, sø, fjord eller hav.

r_hjoerringvand
Hjørring Vandselskab A/S

Hjørring Vandselskab A/S blev etableret i 2007, hvor selskabet i forbindelse med kommunesammenlægningen overtog drift og administration af forsynings området fra gammel Hjørring, Hirtshals, Løkken-Vrå og Sindal kommuner. Med vandsektorloven ønskede Folketinget, at der var klar adskillelse mellem myndighed og drift, og derfor er det i dag Hjørring Vandselskab, der håndterer spildevandet for alle kloakerede områder i kommunen og behandler det på selskabets renseanlæg. Desuden administrerer de tømningsordningen for de husstande i det åbne land, der har spildevandsafledning til eksempelvis en bundfældningstank.

r_jkkloak
JK Kloakservice A/S

JK Kloakservice A/S startede 1. maj 1998, og vi kører overalt på Sjælland, Lolland og Falster. De råder i dag over 11 slamsugere og 5 Tv-inspektionsblier. Deres 16 medarbejdere er veluddannet og klar til at løse alle opgaver. JK Kloakservice A/S tilbyder nu 3D profil måling af kloak.
Desuden har de fået en lille 2 akslet slamsuger til eks. kørsel i baggårde eller sommerhusområder.

r_kajs
Kaj´s TV-Inspektion

Hos Kajs TV-Inspektion er de den rigtige entreprenør for dig, der ønsker en effektiv udførsel af din arbejdsopgave. Med en erfaren og målrettet medarbejderstab er de i stand til at løse mange forskellige typer af arbejdsopgaver i deres fag til konkurrencedygtige priser. Om dit arbejdsprojekt er stort eller småt, simpelt eller kompliceret er derfor ligegyldigt – de klarer det hele! Kajs TV-Inspektion har udført højtryksspuling og slamsugning siden 2000. I 2008 dannede de datterselskabet Dansk Kloakservice A/S, der i dag varetager mange forskellige typer af opgaver, der drejer sig om kloakarbejde og kloakservice.

r_kalundborg
Kalundborg Forsyning A/S

Kalundborg Forsyning A/S er et kommunalt ejet aktieselskab, som blev dannet i januar 2009.
De leverer drikkevand og distribuerer fjernvarme til husstande og virksomheder i Kalundborg.
De renser spildevand fra hele Kalundborg Kommune. Derudover leverer de overfladevand til nogle af de store virksomheder i Kalundborg.

r_klauskloak
Klaus´s Kloakservice ApS

Klaus´ Kloakservice ApS ejes af Klaus M Nielsen der har stået for driften siden 2002 i starten med Erling Nielsen som medejer men siden 2008 som eneejer.
Firmaet rødder går dog endnu længere tilbage idet det indtil 2002 blev drevet af “Jørgen fra Kallerup” der havde drevet det i mere end 40 år.

r_lmj
LMJ A/S

Siden 1942 har LMJ leveret en uovertruffen servicering af rørnettet i Danmark, og er i dag blandt landets største virksomheder inden for kloak og industriservice. LMJ tilbyder en stadig større vifte af service til industri, samt eftersyn, vedligeholdelse og renovering af kloaknettet over hele danmark. Efter 70 års hårdt arbejde står Leif M.

r_mariagerfjord
MariagerFjord Kommune

Hos Mariagerfjord Vand a|s har vi ikke blot fokus på situationen i dag og i morgen, vi forsøger også at være på forkant med udviklingen, så vi står godt rustet til at møde fremtidens udfordringer.

Selskabets formål er at levere vand af god kvalitet og rense spildevandet på en god o

r_nki
Nordjysk Kloak- & Industriservice A/S

NKI Kloak- & Industriservice blev grundlagt i Suldrup i 1990. I takt med den stigende efterspørgsel på vores serviceydelser, som helt fra start blev leveret med et smil og i høj kvalitet af vores dygtige medarbejdere, blev det nødvendigt at få en partner for at kunne ekspandere hurtigt nok til at kunne betjene alle kunderne.
Derfor blev det Sjællands-baserede Leif M Jensen A-S i 1993 medejer og årene herefter bragte mange højdepunkter, bl.a. skal nævnes titlen som Gazelle-virksomhed, titlen som Årets Transportvirksomhed og selvfølgelig miljøcertificeringen efter DS Iso 14001 standarden, som vi opnåede i 1998, samt flytningen til vores nuværende hovedsæde på Lundeborgvej i Aalborg.

r_odsherred
Odsherred Forsyning

Odsherred Forsyning har 11 renseanlæg fordelt i hele kommunen.
Forsyningens renseanlæg modtager spildevand fra ca. 12.000 kloakerede ejendomme. Heraf er de ca. 2.000 kloakerede sommerhuse.
I syd modtager Fårevejle Renseanlæg spildevand fra den kloakerede del af det sydlige Odsherred. Det vil sige fra Asnæs, Hørve, Fårevejle og Grevinge samt mindre byer og kloakerede sommerhusområder på og ved Lammefjorden.
I nord er der 10 renseanlæg. De største ligger i Nykøbing, Højby, Vig og Rørvig.

r_simonmoosmaskin
Simon Moos Maskinfabrik

Simon Moos Maskinfabrik A/S udvikler, producerer og sælger kundetilpassede slamsugere, recyclere, samt anlæg til volumenreduktion, håndtering og hygiejnisering af slam. De er førende i branchen, i relation til viden om slamafvanding og slambehandling, hvilket er fundamentet for udviklingen af deres effektive kvalitetsprodukter. Virksomheden blev grundlagt i 1978 og er en internationalt orienteret virksomhed med kunder i mere end 30 lande.

r_thingstrup
Thingstrup Maskinstation K/S

Thingstrup familien har i mange år stået bag en af landets største maskinstationer. De leverer maskiner og mandskab til opgaver inden for byggeri og anlæg, landbruget og skov- og naturpleje.

Thingstrup Maskinstation ligger vægt på, at deres medarbejdere besidder en stor viden inden for de områder, de arbejder. De kan med andre ord mere end bare at betjene maskinerne. De har også ekspertise inden for bl.a. naturpleje, landbrugsproduktion og entreprenørarbejde.

Maskinstationen løser alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke.

r_vejen
Vejen Forsyning A/S

Vejen Forsyning A/S er et selvstændigt aktieselskab, der består af yderligere tre selvstændige aktieselskaber; Vejen Vand A/S, Vejen Spildevand A/S, Vejen Renseanlæg A/S.

Derudover varetager de administration af tømningsordningen.

r_aerovand
Ærø Vand A/S

Ærø Vand A/S sikrer rent vand af høj kvalitet i din vandhane og sørger samtidig for, at det brugte vand – spildevandet – bliver renset og sendt forsvarligt tilbage til naturen.
Ærø Vand A/S 7 medarbejdere leverer drikkevand til husstande i gammel Marstal Kommune og håndterer spildevand fra samtlige husstande i Ærø Kommune tilsluttet det offentlige kloaknet.

r_oeenskloakservice
Øen´s Kloak & Industriservice ApS

Øen´s Kloak & Industriservice Øen’s Kloak & industriservice udfører kloakeringsarbejde for husejere og boligforeninger, i landbruget og ved nybyggeri.

Plejecenter Rosenlunden

Rosenlunden er et demensplejecenter, der ligger i et hyggeligt gårdmiljø i hjertet af Fredericia – ikke langt fra voldene. Her ligger plejecenteret diskret tilbagetrukket, som et trygt og hjemligt fristed.

Der er i alt 23 lejligheder på Rosenlunden som blev bygget i 1998.

r_tjauto
T.J Auto v/ Tom Jensen

Fredericia’s førende autoværksted & dækcenter.
– Her er servicen i førersædet!

CL Kontorhjælp ApS
r_mobilhouse
MobilHouse A/S

Mobilhouse blev stiftet i 1961, og har siden udviklet sig til at være en virksomhed med et bredt sortiment inden for pavilloner, skurvogne og moduler.

De er leveringsdygtige indenfor alle typer af skurvogne til byggebranchen, herunder mandskabsvogne, beboelsesvogne, kontorvogne, toiletvogne samt containere. De holder en høj standard, så kunderne kan være sikre på, at vognene er i orden både ved køb og leje.

r_hedenstedspildevand
Hedensted Spildevand A/S

Hedensted Spildevand blev udskilt fra Hedensted Kommune den 16. december 2009 og overtog i den forbindelse drift og administration af Hedensted Kommunes kloaksystem og renseanlæg. Der blev afholdt stiftende generalforsamling og valg af bestyrelse.

Deres ambition er, at du får en professionel og venlig service. De arbejder samtidig på at modernisere og udvikle kloaksystemet og renseanlæggene, så de fortsat effektivt og miljøvenligt renser spildevandet – til en fornuftig pris.

r_munkebogarnhaler
Munkebo Garnhaler ApS

Munkebo Garnhaler ApS producerer og udvikler maskiner til garnfiskeri.

Munkebo Garnhaler ApS fremstilles i 12 forskellige modeller af Munkebo Garnhaler, hvoraf der er to nyudviklede Garnhaler som fremdrives af EL (12/24 Volt). Munkebo Garnhaler Aps fremstiller også 3 typer af Bagenkop Garnopklarer, samt Linehaler, Horisontalspil, Garnrenser, Rusehaler og andet udstyr som anvendes til alle slags garnfiskeri.

Alle løsninger/maskiner udvikles og fremstilles med særlig fokus på områder, konstant produktkvalitet, lang levetid, lav vægt og stor stabilitet. Produkterne/maskinerne er baseret på 50 års erfaring og produktion.

r_ple
PL Entreprise A/S

PL Entreprise er en af Bornholms største entreprenørvirksomheder, med ca. 100 ansatte.

PL Entreprises vigtigste forretningsområder er at drive projektering, bygge- og anlægsvirksomhed og dermed beslægtet virksomhed.
PL Entreprise har stor erfaring i specielt bygge- og anlægsopgaver.

Som egenproduktion udføres jord-, beton-, kloakarbejde, tømrer/snedker-, murer- samt tagdækningsarbejde.

Endvidere udfører de Kloakservice- og Skadeservicevirksomhed.

r_faxeforsyning
Faxe Spildevand A/S

Faxe Forsyning Holding A/S er holdingselskab i koncernen og ejes af Faxe Kommune. De fire datterselskaber Faxe Forsyning A/S, Faxe Vandforsyning A/S, Faxe Spildevand A/S og Faxe Affald A/S ejes alle af Faxe Kommune Holding A/S.
Faxe Spildevandscenter A/S ejes af Faxe Spildevand A/S.

Faxe Forsyning A/S er et service- og administrationsselskab, hvor alle medarbejdere i Faxe Forsyning er ansat. Faxe Forsyning A/S har aftaler med de andre datterselskaber om ledelse og drift og løser desuden en række opgaver for hele koncernen inden for fx økonomi og administration.

Online Akademiet
r_nycoat
NyCoat Fyn ApS
r_wildrepublic
K & M EUROPE (DENMARK) ApS – Wild Republic

Wild Republic har været begejstret for uddanne børn med deres ekspansiv samling af natur- relaterede legetøj og gaver siden 1979. Grundlagt som familie- ejet og drevet K & M International har Wild Republik mærket vokset til en internationalt anerkendt virksomhed, distribuere natur -inspirerede udstoppet dyr og legetøj i hele verden.

r_advokatjustesen
Advokat Justesen ApS

Advokatfirmaet Martin Justesen yder juridisk rådgivning om de væsentligste af erhvervs- og privatlivets forhold. De rådgiver i øjenhøjde med udgangspunkt i din situation og dit behov, og taler et sprog du forstår.  De bestræber os på at være nærværende og levende i deres rådgivning, og til rådighed når du som kunde har behov for det. De er altid i nærheden af dig og med deres kontorer fordelt over hele Fyn dækker vi både geografisk og faglige de fleste af livets forhold.

r_slamsugercentralen
SlamsugerCentralen ApS

Historien bag navnet fører tilbage til 1970 hvor Henning Madsen grundlagde sit første firma, Albertslund Kloakservice, indenfor slamsugning og kloakservice. Han blev af en bekendt foreslået at kalde firmaet for Slamsugercentralen. Han fandt imidlertid udtrykket ”centralen” en anelse vidtløftigt for et firma der stort set bare var ham selv og hans første slamsuger.

r_ejby
Ejby Hallerne

Vores opvisningshal er på 1.100 m2 med 550 tilskuerpladser.
Hallen kan rumme 6 badmintonbaner, håndboldbane, 3 mini-håndboldbaner 3 volleyball trænings- og 1 volleyball kampbane, 2 basketbaner og ikke mindst indefodboldbane med bander.
Vi har et godt lydanlæg, hvor alle brugerne har mulighed for tilslutte mobil, iPad og pc mm.

r_ringsted
Ringsted Slamsugning ApS

Hos Ringsted Slamsugning ApS har de en fast stab af erfarne og kompetente medarbejdere, som altid er klar til at udføre de ønskede opgaver.

Ringsted Slamsugning ApS er altid klar til at hjælpe, og de klarer alle opgaver –
store som  små for både private, firmaer og det offentlige

r_nsm
NSM A/S

Deres niche er fremstilling af meget komplicerede emner i syrefast stål og højstyrkestål som Hastelloy, Inconel og super duplex. Her har de en ekspertise, der er ganske unik. Opbygget gennem mere end 35 år til et niveau, der i dag kvalificerer dem som prioriteret leverandør til nogle af verdens mest krævende producenter af udstyr til fødevare- og farmaciproduktion, off-shore og teknisk-/kemisk industri.

r_nielse
Niels E. Jensen ApS

Jensen ApS er et familiedrevet elinstallatørfirma, som så dagens lys tilbage i 1963. Niels og Birgit Jensen startede op i det små som garagevirksomhed, men virksomheden udviklede sig hurtigt større, og flyttede i nybyggede lokaler på Værkstedsvej 17 i Middelfart, hvor firmaet også har til huse i dag.

Fra enkeltdrevet virksomhed blev det til Niels E. Jensen A/S, og sammen med installatør opgaver hos private som erhverv, blev adressen på Værkstedsvej rammen om butikken med belysnings artikler og el tilbehør.

r_2plus
To-Plus A/S

TO-Plus A/S er et danskejet IT konsulenthus med specialer indenfor produktion, logistik, service, handel, projektstyring og facility services samt en brancheløsning indenfor vejeprogrammer.
Deres løsninger er baseret på standardsystemerne Microsoft Dynamics NAV, M_Solution og egen udviklede Apps.

r_ahindustries
AH Industries A/S

AH Industries er kendt verden over for kvalitetsprodukter til vindindustrien, cement- og mineralindustrien, offshore-industrien og maskinindustrien.

De fremstiller svejste, støbte og flammeskårede komponenter og tager sig af alt lige fra prototyper til indkøb, fremstilling og logistik.

r_brenderupauto
Brenderup Autoservice ApS

Brenderup Autoservice råder over kompetence og udstyr til at kunne udføre de fleste typer arbejde. De har bl.a. adgang til det bredeste udvalg af tekniske data og IT-systemer, der indeholder oplysninger om bl.a. køretøjselektronik, serviceintervaller, monteringsvejledninger til tandremsskift mm.

De arbejder også med diagnosetestere som giver de mulighed for at kommunikere med de mest komplette og avancerede systemer til diagnose og fejlsøgning af moderne køretøjselektronik. De kan fx fejlsøge motorstyring, ABS, TRACS, klimaanlæg, automatgearkasse osv.

r_simonmoosenter
Simon Moos Entrepriser

Simon Moos A/S Entrepriser blev grundlagt i 1971. De er en entreprenørvirksomhed med kernekompetence inden for mobil-/on-site volumenreduktion af slam i forbindelse med store afvandingsopgaver i ind- og udland. Derudover råder de over særdeles effektivt materiel og kompetent mandskab til at kunne udføre et bredt spektrum af serviceydelser inden for traditionel slamsugning, højtryksspuling, slamhåndtering/behandling, TV-inspektion, tankinspektion og meget mere. Simon Moos A/S Entrepriser beskæftiger aktuelt ca. 60 medarbejdere og er en del af MOOS koncernen.

r_ulf
Udlejerforeningen Vestfyn

En forening for udlejere, administratorer og formidlere af bolig- og erhvervslejemål.
Foreningens formål er at yde medlemmerne hjælp og vejledning med hensyn til spørgsmål om fast ejendom, samt varetage udlejernes interesser i forhold til myndigheder, domstole og lejerorganisationerne.
Derudover er foreningen et netværk for alle på Nord- og Vestfyn der arbejder med udlejning.

Udlejerforeningen Vestfyn tilbyder bl.a. gratis rådgivning og kurser, forsikrings-fordele, Grundejerbladet og annoncering på www.leje-portalen.dk

r_svinoe
Svinø Bådelaug

Syd for Middelfart ligger Gamborg Fjord og Ellebæk Vig. I bunden af af denne vig ligger Svinø Bådelaug. Havnen har ca. 100 bådepladser. Der er el og vand på broerne. På havnepladsen og det grønne område langs havnen er der opsat borde og bænke, hvor den smukke natur kan nydes. Fine muligheder for traveture i de nærliggende områder. Havnen er kendt som lokaliteten med Danmarks flotteste solnedgange.

r_bornholmsenergiforsyning
Bornholms Spildevand A/S

Bornholms Spildevand A/S afleder spildevand fra boliger og virksomheder.

Spildevandet bliver via kloakledningerne og pumpestationerne ledt til Bornholms Forsynings renseanlæg.

Hvor regnvandet er separeret fra spildevandet sørger de for at det rene vand ledes tilbage til naturen og grundvandet.

r_oe2
Ø2 NIGHT ApS

Populær natklub i Middelfarts Natteliv

r_kloakservicenord
Kloakservice Nord

Kloakservice Nord ApS har speciale i TV-inspektion, slamsugning, kloakspuling, genbrugsspuling og rensning af brønde. Vi kører overalt i Nordjylland, herunder i Aalborg, Rebild, Hobro og Hjørring for at udføre løbende vedligeholdelse og løse akutte problemer i forbindelse med vores døgnservice.

De har 25 års erfaring og udfører alle former for kloakservice i private boliger, for virksomheder og for offentlige institutioner. Desuden benytter de deres egne maskiner, således de er sikre på driftsikkerheden.