FjernSupport

Vi benytter os af TeamViewer som fjernsupport. Start programmet fra øverste højre hjørne på hjemmesiden hvor du finder redningskransen.

DriftStatus

Veeam Cluster

Hosting Cluster

Office 365

Windows Azure

Information

Nedenstående er en række information som kan være nyttige for os, når vi hjælper dig.

IP:
OS:


Ydelser

Læs lidt om vores services, og ydelser. Og skulle du ikke kunne finde om vi tilbyder lige det I har behov for, så giv os et kald og lad os sammen finde ud af om vi kan være behjælpelig.
Support

Vi yder support 24/7 på alle jeres produkter. Vi har døgnåbent, som altid giver jer muligheden for at få den rette hjælp når behovet er der.

Backup

Vi tilbyder en større række backup produkter, som både kan hostes hos jer, hos os eller sågar begge dele. Backup skal fungere, og skal give tryghed omkring ens data.

Hosting

Vores hosting miljø byder på en stor variation af services og muligheder. Så hvad enten det er en enkelt maskine, eller en hel serverpark der skal hostes – så har vi udstyrret.

Rådgivning

Det handler ikke kun om at have det sidste nye hardware, eller det dyreste. Det handler om den rådgivning I får giver det I har et behov for.

Udvikling

Med en bred vifte af samarbejdspartnere, og udviklere har vi muligheden for at levere alt fra APPs til specifikke egen-udviklede programmer. Hvis I har idéen, så har vi løsningen.

Office 365

Office 365 er løsningen for at have din mail i skyen, eller et andet online forhold til jeres office og dokumenter. Der tilbydes prøveversion, og demonstration efter ønske.

ERP / Bogholderi

Vi yder bogførings assistance ved mindre virksomheder, som har et behov for overblik og bogføring. Det kan være alt fra 2 timer om dagen, til gennemgang og bogførring månedligt.

Sikkerhed

Hackere angriber i dag flere tusinde destinationer samtidig, og udnytter de nyeste sårbarheder.
ET angreb kan lægge jeres virksomhed ned. Lad os hjælpe med at finde det sikkerhedsniveau der passer til jeres virksomhed.

Wifi & Netværk

Med stor erfaring og ekspertise indenfor trådløse og kablede netværk. Kan vi både rådgive, og opsætte alle former for netværk.