FjernSupport

Vi benytter os af TeamViewer som fjernsupport. Start programmet fra øverste højre hjørne på hjemmesiden hvor du finder redningskransen.

DriftStatus

Veeam Cluster

Hosting Cluster

Office 365

Windows Azure

Information

Nedenstående er en række information som kan være nyttige for os, når vi hjælper dig.

IP:
OS:


Hosting

Vores hosting miljø byder på mange forskellige muligheder. Så hvad enten det er en enkelt maskine eller mange servere, så har vi den rette løsning.

Der er typisk 3 aspekter der skal afdækkes når man skal hoste:

  • Pris
  • Oppetid
  • Tilgængelighed/Hastighed

 

Er løsningen billigere eller dyrere end din nuværende løsning,? Får du en bedre oppetid, ved at hoste? Hvis det ikke ligger I dit eget firma, er hastigheden så I orden?

 

Om hosting er noget for din virksomhed, det hjælper vi gerne med at afdække.

Microsoft Azure

Microsofts egen server park, eller parke er nogle enorme datacentre på flere forskellige lokationer rund omkring i verdenen.

Det kører yderst stabilt, og er meget intuitivt i håndtering og prissætning.

Ligesom i alle andre datacentre, har du muligheden for at få lige præcis jeres applikation, eller server til at fungere her.

 

Ved vores partnerskab med Microsoft, og diverse certificeringer har vi rig mulighed for at opsætte og supportere Azure som hvis det kørte på jeres egne servere.

JenZen ApS

Som Microsoft Azure, har vi en række større servere stående som vi har muligheden for at lade dine data ligge på.

Det betyder vi virtualiserer dine servere, hvis de ikke allerede er virtualiseret og flytter dem over på vores servere. Herfra får i muligheden for via internettet at tilgå og benytte jeres servere/data ligesom i altid har gjort.

 

Behov, og ønsker er altid individuelle, og i stedet for at opsætte priser på specifikke produkter, laver vi altid en løsning ud fra kunden behov og ønsker. Så det er os der skal tilpasse os jeres behov, og ikke omvendt.