FjernSupport

Vi benytter os af TeamViewer som fjernsupport. Start programmet fra øverste højre hjørne på hjemmesiden hvor du finder redningskransen.

DriftStatus

Veeam Cluster

Hosting Cluster

Office 365

Windows Azure

Information

Nedenstående er en række information som kan være nyttige for os, når vi hjælper dig.

IP:
OS:


Office 365

Office 365 er løsningen hvis du vil have din mail i skyen. Som Microsoft Silver Partner, har vi mulighed for, at tilbyde denne løsning.

Løsningen administreres og opsættes af os. Du kan få  en prøveversion som vi gerne demonstrerer.

Hvad er Office 365?

“Office 365” refererer til abonnementsplaner, som giver adgang til Office-programmer samt andre produktivitetstjenester via internettet (skytjenester). Office 365 inkluderer planer til brug i hjemmet og til virksomheden. Office 365-planer til virksomheden inkluderer tjenester såsom Skype for Business webmøder og virksomhedsmail i Exchange Online samt ekstra onlinelagerplads med OneDrive for Business.

 

 

 

Mange Office 365-planer indeholder også skrivebordsversionen af Office, for eksempel Office 365 Business Premium og Office 365 Enterprise E3. En af fordelene ved at have skrivebordsversionen af Office-programmer er, at du kan arbejde offline og være sikker på, at dit arbejde automatisk synkroniseres, næste gang du opretter forbindelse til internettet, så du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt dine dokumenter er opdaterede. Din skrivebordsversion af Office opdateres også automatisk, og den opgraderes, når du opretter forbindelse til internettet, så du altid har de nyeste værktøjer til dit arbejde.

Opret Prøveversion

Udfyld nedenstående formular og få tilsendt et login til en prøveversion af Office 365.

Hvis du er usikker på hvilken version du ønsker at prøve, klik blot i ved ikke. Så sender vi en mail med den mest almindelige version.

Navn

E-Mail:

Version
Office 365 PremiumOffice 365 EssentialOffice Enterprise E4Ved Ikke

Besked