FjernSupport

Vi benytter os af TeamViewer som fjernsupport. Start programmet fra øverste højre hjørne på hjemmesiden hvor du finder redningskransen.

DriftStatus

Veeam Cluster

Hosting Cluster

Office 365

Windows Azure

Information

Nedenstående er en række information som kan være nyttige for os, når vi hjælper dig.

IP:
OS:


Sikkerhed

Hvem holder øje med dit IT lige nu ?
Hackere angriber i dag flere tusinde destinationer samtidig, og udnytter de nyeste sårbarheder.
ET angreb kan lægge jeres virksomhed ned. Lad os hjælpe med at finde det sikkerhedsniveau der passer til jeres virksomhed.

Uanset din virksomheds type eller størrelse kan it-tekniske indbrud og usikre it-systemer resulterer i tab, nedetid, kundeflugt og skade på jeres omdømme.
Mange virksomheder er desværre i dag allerede kompromitterede uden at vide det, derfor tilbyder vi jer markedets bedste sikkerhedsanalyse.
Vi opstiller en enhed på indersiden af jeres netværk, der ”snuser” lidt til den trafik der går igennem jeres firewall. Efter 14 dage afhenter vi enheden og analyserer på det indsamlede data.
Ved et efterfølgende møde modtager i en kopi af rapporten, hvor vi ved samme lejlighed vil gennemgå de events som er fundet, og komme med forslag til løsninger.

 

(Udtalelse fra sikkerhedsspecialisten Henrik:
Jeg har i 2015 lavet 78 sikkerhedsanalyser, kun 3 virksomheder af de 78 vist ingen tegn på kompromittering)

 

IT-sikkerhed handler i dag ikke om it-systemer, men om at beskytte kernen af den maskine, der er med til at drive jeres forretning. Kompromitteres en virksomhed, kan der gå måneder eller år inden det bliver opdaget.

Vores sikkerhedsspecialister er de bedste i branchen, og kan hjælpe jer med at finde det niveau af sikkerhed som passer til netop jeres forretning.
Ikke alle virksomheder arbejder ens, og derfor kan behovet for sikkerhed også varierer meget fra virksomhed til virksomhed.
Vi tilbyder assistance fra den indledende analyse af jeres sikkerhedsniveau, til implementering af den løsning som passer til netop jeres organisation og arbejdsmetoder.