FjernSupport

Vi benytter os af TeamViewer som fjernsupport. Start programmet fra øverste højre hjørne på hjemmesiden hvor du finder redningskransen.

DriftStatus

Veeam Cluster

Hosting Cluster

Office 365

Windows Azure

Information

Nedenstående er en række information som kan være nyttige for os, når vi hjælper dig.

IP:
OS:


Wifi & Netværk

JenZen håndterer, rådgiver og leverer alle former for netværksløsninger. Uanset om der er behov for en komplet netværksløsning til en mindre virksomhed, eller større løsninger som håndterer både gæstebruger, og interne brugere i en stor virksomhed eller center.

Netværk (Trådløs)

Det er ikke nok blot at opsætte en større mængde adgangspunkter, og så tro at blot fordi man har fuld signal på sin enhed at netværket er godt. Der er mange aspekter i trådløs netværk, som er vigtig at have afklaret inden man begynder at opsætte et trådløst netværk.

 

Enheder : Hvilke type enheder skal man forvente bruger det trådløse netværk, er det gamle telefoner og computere, eller er der tale om nyere enheder som eks. benytter 5GhZ.

Område : Hvis man skal dække et større område, skal de adgangspunkter man opsætter “snakke sammen” så når man bevæger sig rundt forbinder det automatisk til det stærkeste adgangspunkt.

Bruger : Det er vigtigt man tager stilling til, om det er 0-25, eller 25-10.000 bruger man skal håndtere. Vi har en bred erfaring inden for begge typer.

 

Vi indgår gerne i en indledende dialog, så vi kan være behjælpelig med den rigtig løsning. Så uanset om der er tale om en mindre virksomhed, et indkøbscenter eller stadion så får I den rigtige løsning.

Netværk (Kablet)

Det er ikke altid nok blot at have et stik i væggen hvor du tilslutter din computer, det vigtige foregår i den anden ende af stikket. Går det i en switch som kan håndtere jeres trafik, begrænser den forskellige afdelinger i at tilgå hinanden – eller forhindrer det at gæster blot kan tilkoble sig hele jeres infrastruktur ved blot at koble sig ind.

 

Uanset størrelsen på ens netværk, er det vigtig at man i samråd med sin IT Samarbejdspartner vælger den rigtige løsning. Både hvad angår, switche og firewalls.

 

Vi benytter som udgangspunkt “Managed” firewalls og switche, som giver muligheden for at vi altid kan holde øje med hvad der forgår og sørge for jeres løsning altid er optimeret.

 

Med gode samarbejdspartnere, kan vi være behjælpelig med at få trukket og opsat kabler.